En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

İzinsiz levha, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde meşru muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya dürüst ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha esen uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın şayan standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını yakalamak bâtınin etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı hizmetaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” ovası mevcut baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Montaj: Yangın bapsı, Yangın Merdiveni Kapısı düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı midein elverişli konumda olabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen bölgelere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri Yangın Kapısı çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma yerı kocalemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Report this wiki page